Кубрат Пулев направи първи коментар, след като стана ясно, че

...
Кубрат Пулев направи първи коментар, след като стана ясно, че
Коментари Харесай

Кобрата проговори: Бог така е решил! Всеки друг би излязъл да прибере няколко милиона, но не и аз

Кубрат Пулев направи първи коментар, откакто стана ясно, че няма да се излезе на 28 октомври на кръга против Антъни Джошуа. Както е известно, Кобрата е с травма, която няма да му разреши да се изправи против британеца за международната купа.

Най-добрият ни боксьор съобщи, че решението му да се откаже от мача е било извънредно мъчно и добави, че не всичко в живота е пари. 

Ето какво написа Пулев в формалния си профил в обществените мрежи (без редакторска намеса):

Здравейте, другари!

Наясно съм, че новината за моята травма и последвалата анулация на мача сред мен и Антъни Джошуа за международната купа ви е изненадала.

Не ми бе елементарно да взема това решение! Знам, че на мое място съвсем всеки различен би избрал да се качи на кръга в Кардиф все пак и да прибере няколко милиона.

Всеки различен, само че не и аз!

В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в борба с цел да я завоюва. Разбрал съм, че без значение от превратностите на живота човек не трябва да изневерява на своите убеждения.

Антъни Джошуа би трябвало да пази международните трофеи против здрав противник и аз се веселя, че той към този момент има подобен.

Аз оставам още по жаден за тази борба и считам, че е единствено въпрос на време. Именно сходни провокации карат сърцето ми да бие мощно и да чувствам че съм същински жив. В интервал от една седмица опитахме всичко с цел да оздравим травмата, само че всяко нещо си желае своето.

Приемам го, като знак. Щом Бог по този начин е решил, значи по този начин е трябвало да стане. Все по този начин ще бъда себе и няма да предам правилата си. Няколко милиона повече няма да ме създадат нито по-богат, нито по-щастлив.

Моето благосъстояние е безрезервната любов на българския народ, от който постоянно черпя мощ и ентусиазъм и който ми дава смисъл на всичко което върша!

Благодаря от сърце на всички българи за вярата и поддръжката! Те значат доста за мен, изключително в миг като този!

Продължаваме напред! 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР