Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да се срещнат през

...
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да се срещнат през
Коментари Харесай

Над 50% шанс да има мач Джошуа-Пулев през декември

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа трябваше да се срещнат през октомври 2017 година, само че травма на българинапровали борбата им. Сега има голям късмет дуелът им въпреки всичко да се случи, освен това до края на годината.

Мениджърът на британеца Еди Хърн разкри кои са четирите варианти пред клиента му за идната борба, която би трябвало да се организира или в последните дни на ноември или в първите такива на декември тази година.

Хегемонът в тежка категория на професионалния бокс желае да се срещне с огромно име и по тази причина се надява да се бие с един от четиримата: Дионтей Уайлдър, Дилиан Уайт, Кубрат Пулев и Олександър Усик. И сигурно един от тях ще е противникът му.

Веднага отпада разновидността с Уайлдър, който има контракт с друга телевизия за мачовете си и до момента в който той не изтече през 2020 година, няма по какъв начин да има мач с Джошуа. Втори вид също е пред отпадане - отнася се за Олександър Усик.

Украинецът сега е с контузия, като занапред ще се избистря до каква степен е сериозна тя. Ако обаче го извади от кръга за идващите най-малко три или четири месеца, той сигурно ще откаже мач с AJ, тъй като няма да има време за подготовка.

Така настоящите разновидности все още остават Уайт и Пулев. На пръв взор мач сред двамата британци би трябвало да бъде проведен елементарно, тъй като и двамата са клиенти на Хърн. Но предстоящата борба сред тях, която се гласеше за април тази година, пропадна поради финансовите искания на Уайт. Той се чака да не отстъпи и на йота от тях при новите диалози.

Затова съгласно World Boxing Scene, вероятността точно Кобрата да е идващият противник на Джошуа е много огромна и може би малко над 50%. Но преди този момент ще се проучат вариантите с Уайт и Усик, въпреки те да са по-малко евентуални все още.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР