Кубрат Пулев е с 4,5 килограма по-тежък от съперника си

...
Кубрат Пулев е с 4,5 килограма по-тежък от съперника си
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с 4,5 кг по-тежък от Анджей Вавжик преди битката

Кубрат Пулев е с 4,5 кг по-тежък от противника си от Полша Анджей Вавжик, сподели формалното измерване на кантара преди борбата сред двамата боксьори в тежка категория, съобщи Българска телеграфна агенция.

Двубоят в Коста Меса в щата Калифорния ще се състои в ранните часове на петъчния ден, като преди този момент ще бъде и борбата на Тервел Пулев с американеца Дионардо Майнър.

На кантара 42-годишният Кубрат Пулев записва тегло от 116,5 кг, което е с към половин кг повече от оптималното тегло, което е достигал преди мач до момента в професионалната си кариера.

В същото време 36-годишният Вавжик тежи 112 кг в навечерието на дуела.

На професионалния кръг Вавжик е с баланс от 34 победи (20 с нокаут) и 2 загуби, до момента в който Кубрат Пулев, който е любимец на букмейкърите, има 29 триумфа (14 с нокаут) и 3 провали.

Рекордно тегло записа и по-малкият от братята Пулеви.

40-годишният Тервел Пулев е 96,7 кг, до момента в който Дионардо Майнър е с персонално тегло от 97,6 кг. Мачът сред българина и американеца също ще бъде в тежка категория.

На професионалния кръг Тервел Пулев има 17 победи (14 с нокаут) и 1 загуба, до момента в който 34-годишният Майнър е със 7 победи (2 с нокаут), 3 загуби и 2 равенства.

Двубоят сред Тервел Пулев и Дионардо Майнър се чака да стартира след 5:00 часа на следващия ден заран, а незабавно след него е и гвоздеят в галавечерта сред Кубрат Пулев и Анджей Вавжик.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР