Кубрат и Тервел Пулеви, заедно с опонентите им застанаха пред

...
Кубрат и Тервел Пулеви, заедно с опонентите им застанаха пред
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обеща на феновете зрелище и шоу

Кубрат и Тервел Пулеви, дружно с съперниците им застанаха пред медиите на формалната конференция преди галавечерта в „ Арена София “ на 30 март. Промоутърът Ивайло Гоцев разгласи и нейното име – „ Against all odds “, или срещу всички прогнози.

Първоначално това трябваше да е галавечер с мач за купа, в който Курабт Пулев да се изправи против Махмуд Чар, само че поради контузия на съперника му, мачът пропадна. До последно не се знаеше дали въобще събитието ще се организира, само че в последна сметка украинецът Игор Шевадзуцкий се съгласи да се изправи против Кобрата. Самият Кубрат съобщи, че няма необикновен смисъл от дълги приказки, а също по този начин даде обещание шоу за всички фенове.

 

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev)

„ Аз обичам да приказвам всъщност. Галата ще бъде зашеметяваща и забавна за всички. Ще има забавни борби, които ще бъдат забавни даже и за тези, които не са големи почитатели на бокса.

Новият ми конкурент е квалифициран и във форма, играл е единствено преди месец. Благодаря му, че бързо одобри нашата покана, тъй като трябваше да се взимат бързи и прочувствени решения. С Махмуд Чар имам плануван мач за купата през септември. Пожелавам му цялостно възобновяване, след което ще забележим дали нещата ще се случат по проект “.

На галата ще има общо осем мача, като с изключение на от Кубрат и Тервел, българско наличие ще има от Кирил Русинов, Петър Драганов, Боби Велев, дебютантът на професионалния кръг Даниел Асенов и Слави Аврамов.

Подгряващата среща на мача на Кубрат ще бъде с присъединяване на неговия брат Тервел, който ще се изправи против камерунецът Роли Ламбърт. „ Благодаря на всички. Благодаря на хората, които ми помогната с визата, тъй като не бе елементарно да я получа. Познавам съперника си от брат му Кубрат. Много добре помня Кубрат и какъв боксьор е, за мен е чест да се удрям с неговия брат “. Заяви африканският конкурент на Тервел.

Източник: corner.dir.bg

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР