ктьорът Джордж Клуни и съпругата му, адвокатката по правата на

...
ктьорът Джордж Клуни и съпругата му, адвокатката по правата на
Коментари Харесай

Джордж Клуни не е познавал Меган Маркъл и Хари преди сватбата

ктьорът Джордж Клуни и брачната половинка му, адвокатката по правата на индивида Амал Клуни, бяха измежду 600-те посетители, поканени на кралската женитба на херцога и херцогинята на Съсекс през май 2018 година Твърди се, че известната двойка е признала, че даже не е познавала херцога и херцогинята на Съсекс преди сватбата.

Това споделя в изявление различен значим посетител на звездната женитба - Каролин Бартоломю, някогашната съседка на принцеса Даяна и кръстница на Хари.

В очакване на началото на сватбеното шествие Каролин се обърнала към Джордж и Амал Клуни, които стояли до нея и попитала артиста: "Откъде познавате Хари и Меган? " На което получила непредвиден отговор: „ Изобщо не се познаваме “.

George and Amal Clooney confessed they ‘didn’t know’ Meghan Markle and Prince Harry at Royal Wedding, insider claims
— The Sun (@TheSun)
Разказва се, че същата вечер на частно празненство проведено за младоженците във вила Фрогмор измежду 200-те посетители били Джордж и Амал Клуни и артистът даже танцувал с Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.

Ако до този миг двете двойки не са се познавали, след сватбата явно са станали близки, тъй като единствено няколко седмици по-късно херцозите на Съсекс гостуваха на семейство Клуни в прелестната им вила на езерото Комо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР