Крумовград вече мисли за евентуално участие в Първа лига. Тимът

...
Крумовград вече мисли за евентуално участие в Първа лига. Тимът
Коментари Харесай

Крумовград избира между Кърджали или Пловдив

Крумовград към този момент мисли за вероятно присъединяване в Първа лига. Тимът е все по-близо до промоция в елита, макар че в последно време записа няколко неверни стъпки.

Ръководството на клуба дружно с общината към този момент са разискали възможните разновидности къде Крумовград би домакинствал в Първа лига.

Опции са били комшийският Кърджали, стадионът на Арда, както и Пловдив – новият „ Христо Ботев “. Както е известно, крумовградчани и Ботев Пд са в близки връзки. Кърджали обаче е много по-близо като разстояние.

Интересното е, че и първоначално Арда домакинстваше в Пловдив, само че на „ Лаута “. В Крумовград разискват и опцията да домакинстват на своя стадион, само че до това ще се стигне след много работа – ремонт на терена, осветяване, усъвършенствания по секторите, съблекалните. Неща, които ще лишават време, и по тази причина първоначално тимът ще би трябвало да играе на друго място.

Това важи и за много клубове в Първа лига във връзка с евротурнирите. „ Тема Спорт “ разбра, че 4 клуба са декларирали националния стадион. В своите лицензионни документи до УЕФА „ Васил Левски “ като вид са записали – ЦСКА, ФК ЦСКА 1948 Сф, Локомотив Пловдив и Славия.

Интересното е, че през вчерашния ден вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков разгласи, че националите са се преместили в Разград, тъй като „ Васил Левски “ не дава отговор във връзка с осветлението… Да се чуди човек какво ще вършат всички тези 4 клуба, щом националният стадион не дава отговор. Опция за някои от четирите тима е и оборудването на Левски – „ Георги Аспарухов “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР