Крум Стоименов е новият финансов директор на Кока-Кола ХБК България.

...
Крум Стоименов е новият финансов директор на Кока-Кола ХБК България.
Коментари Харесай

Кока-Кола ХБК България с нов финансов директор

Крум Стоименов е новият финансов шеф на Кока-Кола ХБК България. Той наследява поста от Стефан Гълъбов, който ще продължи своята сполучлива кариера в Кока-Кола ХБК като финансов шеф за Сърбия и Черна гора. На новата си позиция Крум Стоименов ще съвместява отговорностите на изпълнителен шеф и член на Борда на шефовете на Кока-Кола ХБК България. Той ще управлява екип от 35 експерти, отговарящи за финансовите запаси, рентабилността и стратегическото развиване на бизнеса на компанията в страната.

„ Щастлив съм от гласуваното ми доверие и опцията да поема ролята на финансов шеф в Кока-Кола ХБК България. Да управлявам потвърдения ни екип от изключителни специалисти е на първо място отговорност и имам вяра, че с сътрудниците в отдел „ Финанси “ ще продължим да надграждаме високите си резултати дружно “, показа Крум Стоименов и добави: „ Фокусирани сме върху стратегическото развиване на бизнеса, усъвършенстването на финансовите запаси и постигането на допустимо най-високата доходност, с цел да продължим да способстваме за устойчивия напредък на компанията и сътрудниците ни. “

Крум Стоименов е заемал редица виновни и управителни позиции в региона на финансите и стратегическото ръководство. Той се причислява към екипа на Кока-Кола ХБК България преди 10 години - през 2013 година, като финансов анализатор. В годините минава през разнообразни функции с растяща отговорност и фокус върху ръководството на рентабилността на клиентите, категориите, както и планирането и разбора на приходите. В продължение на две години, той е финансов управител в Кока-Кола ХБК Италия, с отговорности върху стратегическото развиване на негазирани питиета и вода.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР