Круизният кораб „Фрийуиндс“, собственост на църквата на сциентолозите е поставен

...
Круизният кораб „Фрийуиндс“, собственост на църквата на сциентолозите е поставен
Коментари Харесай

Кораб е под карантина заради морбили

Круизният транспортен съд „ Фрийуиндс “, благосъстоятелност на църквата на сциентолозите е подложен под карантина в пристанището на Сейнт Лусия поради случаи с морбили на борда, оповестява РИА Новости, като се базира на морската полиция на карибския остров.
Министерството на здравеопазването на Сейнт Лусия удостовери на 2 май, че на борда на кораба има инфектирани. Отбелязва се, че лекарят на кораба е изискал 100 ваксини против морбили , които са му били дадени гратис, съобщи БГНЕС.
Лайнерът дошъл в Сейнт Лусия във вторник. На борда на кораба има към 300 души. Представителят на морската полиция сподели, че в границите на строгата карантина през това време никой не е слизал от кораба на брега, никой също не се е качвал на борда му. Според него на 2 май вечерта корабът възнамерява да замине за Кюрасао.
Уебсайтът на „ Фрийуиндс “ показва, че корабът е " религиозно място за отмора, кулминационната точка на сциентолозите по пътя към цялостна духовна независимост. "
Дианетиката и сциентологията (сциентология) е религиозно-философска течение, учредено през 50-те години на предишния век в Съединени американски щати, което е неразрешено в доста страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР