Кросоувърът Honda CR-V се подготвя за смяна на поколението. Настоящата

...
Кросоувърът Honda CR-V се подготвя за смяна на поколението. Настоящата
Коментари Харесай

Така ще изглежда новата Honda CR-V

Кросоувърът Honda CR-V се приготвя за промяна на поколението. Настоящата версия на автомобила е на поточната линия от шест години и към този момент е време за промяна. Фогошпиони към този момент снимаха нововъведението по време на проби, само че тя беше покрита с тежък камуфлаж.

Сега изтече първото патентно изображение. Съдейки по него, външният тип на колата с нараснала проходимост ще получи еволюционно развиване. Новата Honda CR-V ще получи плоска предна част с модифицирана ризница, по-тясна оптика и по-голяма радиаторна решетка.

Решетката впечатлява и с единична триизмерна шарка, която заменя ламелите и мрежата от предходното потомство. Формата на корпусите на огледалата и линията на остъкляването също ще се трансформират, а пластмасовият екстериорен боди кит по периметъра на колата ще стане по-тънък.

`Така

Говори се, че интериорът на CR-V ще включва изцяло дигитален инструментален панел и по-голям екран на информационно-развлекателната система, който ще проектира функционалностите на първата Android Automotive мултимедийна система на Honda.

Що се отнася до гамата от мотори, акцентът евентуално ще бъде върху настоящата електрификация. CR-V ще получи няколко хибридни елемента, които ще се базират на модифициран вид на 1.5-литровия бензинов елемент с компресор.

Освен това не е изключена появяването на чисто електрическа версия. Други варианти, в това число дизелов мотор, е малко евентуално да се появят в новия артикул. Очаква се шестото потомство Honda CR-V да дебютира преди края на 2022 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР