Кризата в Украйна изглежда се ръководи от невидима ръка, която

...
Кризата в Украйна изглежда се ръководи от невидима ръка, която
Коментари Харесай

Китай: Кризата в Украйна е движена от невидима ръка

Кризата в Украйна наподобява се управлява от невидима ръка, която упорства за удължение и ескалация на спора. Това съобщи външният министър на Китай Цин Ган, представен от Ройтерс.

Невидимата ръка употребява рецесията в Украйна, с цел да обслужва избрани геополитически ползи, разясни той.

Конфликтът, глобите и натискът няма да решат казуса. Процесът на мирни договаряния би трябвало да стартира допустимо най-скоро и би трябвало да се зачитат законните опасения за сигурността на всички страни, уточни Цин Ган.

Повтарянето на позицията на Китай по отношение на войната в Украйна от Цин идва на фона на възходящото напрежение сред Пекин и Европейския съюз, което сложи под подозрение искреността на Китай като медиатор, защото страната отхвърли да назове Русия като агресор в спора.

Цин бе безапелационен, че Пекин не е дал оръжия на нито една от страните в спора в Украйна , на фона на гръмките предизвестия от страна на американски чиновници за неуточнени " последствия " за Китай, в случай че изпрати смъртоносна помощ на Русия.

Китай не е страна в рецесията и не е дал оръжия на нито една от страните в спора. Така че на каква основа са тези диалози за виновност, наказания и закани против Китай? Това е безусловно недопустимо, сподели още той.
 Китай стопира войната в Украйна с 12 точки
Китай стопира войната в Украйна с 12 точки

Инициатива на Пекин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР