Кризата в Пари Сен Жермен беше акцент в петъчното издание

...
Кризата в Пари Сен Жермен беше акцент в петъчното издание
Коментари Харесай

“Контра”: Ще приключи ли рано сезонът за Пари Сен Жермен?

Кризата в Пари Сен Жермен беше акцент в петъчното издание на “Контра ” - предаването на Sportal.bg и Sportal TV за европейски футбол. Специален посетител по тематиката беше коментаторът Димитър Танев.

Френският гранд записа три следващи загуби, като едната беше с 0:1 у дома от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига, което е причина за отпадане още на 1/8-финалите. Дали това няма да значи завършек на сезона за парижани, които от дълго време се целят в купата от най-престижния клубен шампионат. Гостът и публицистите Даниел Любомиров и Радослав Стойков изложиха своите визии за положението на ПСЖ и вероятните изходи от рецесията.

В идния кръг на френското състезание отборът на Кристо Галтие приема Лил и забавно да се види по какъв начин ще реагира.

В “Контра ” обърнахме внимание и на два от най-интересните дуела в Премиър лийг. Раненият доскорошен водач Арсенал гостува на Астън Вила в блян бързо да превъзмогне удара от провалянето с 1:3 от Манчестър Сити.

Ливърпул, който надигна глава след 2:0 над Евертън, в този момент ще се изправи против правещия мощен сезон Нюкасъл. Този мач на “Сейнт Джеймсис Парк ” е преди първия конфликт сред “червените ” и Реал Мадрид в Шампионската лига.

Със същата концепция в главите си евентуално ще излязат и футболистите на носителите на трофея, които пък ще гостуват на Осасуна в Ла Лига. Този сезон Реал към този момент не съумя да се оправи с въпросния съперник на “Бернабеу ” - 1:1, което е причина за забавни 90 минути.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР