Критиците на Кремъл похвалиха смел ученик, събрал кураж да възрази

...
Критиците на Кремъл похвалиха смел ученик, събрал кураж да възрази
Коментари Харесай

Ученик поправи грешка на Путин и ето какво го сполетя

Критиците на Кремъл похвалиха самоуверен възпитаник, събрал кураж да възрази на съветския президент Владимир Путин, откакто той сбъркал обстоятелства в диалог с деца по време на урок по история, съобщи ДПА.

Момчето, очевидно обезпокоеното, споделило на Путин, че император Петър Велики (1672-1725 г.) не се е сражавал в Седемгодишната война (1756-1763 г.), а във Великата северна война, траяла 21 години (1700-1721 г.).

Президентът благодарил на момчето за поправката, само че директорката на учебното заведение порицала детето поради проявената " безочливост ".

Критични към Кремъл медии и опозиционни политици похвалиха ученика за неговата храброст. Според Кира Ярмиш, говорителка на намиращия се в пандиза опозиционер Алексей Навални, директорката очевидно счита, че в учебно заведение би трябвало да се учат не обстоятелства, а " смиреност и раболепство ".

Смях в публиката: Владимир Путин призна, че няма смарт телефон

Случката, станала в първия образователен ден в Русия 1 септември, провокира неспокойствие в страната и накара представителя на Кремъл Дмитрий Песков да реагира.

" Това изобщо не е безочливост. Категорично не сме съгласни с директорката на учебното заведение ", сподели той и изрази вяра, че няма да има по-нататъшно наказване за ученика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР