Кристофър Нолан е готов да покаже на света пълния трейлър

...
Кристофър Нолан е готов да покаже на света пълния трейлър
Коментари Харесай

Гледаме пълния трейлър за новия филм на Кристофър Нолън преди "Аватар: Природата на водата"

Кристофър Нолан е подготвен да покаже на света цялостния филмов откъс за новия си епос " Опенхаймер " и го прави по допустимо най-впечатляващия метод: с извънреден IMAX спот преди " Аватар: Природата на водата ", съобщи Асошиейтед прес.

Трейлърът на " Опенхаймер " ще дебютира в международен мащаб на IMAX екраните, на които ще бъде прожектирано продължението на най-касовия филм на всички времена " Аватар ". Прожекциите на " Аватар: Природата на водата " стартират в четвъртък. Трейлърът няма да бъде наличен онлайн и се разграничава от този, който ще бъде показан на екрани, разнообразни от IMAX.

Виж още: Изборът на критиците: Филмите на 2022, които наложително би трябвало да гледаш

Филмът на Кристофър Нолан за загадъчния физик теоретик, приключил Харвард и оказал помощ за създаването на първата атомна бомба, е основан на отличената с " Пулицър " биография " Опенхаймер: Американският Прометей " на Кай Бърд и Мартин Шъруин.

Главната роля е поверена на ирландския артист Килиън Мърфи. Трилърът изследва парадокса на индивида, нарекъл себе си " унищожител на светове ".
                   
" Качеството на IMAX е извънредно значимо за преместването на публиката в съзнанието и прекарванията на този човек, който вечно промени нашия свят ", сподели Кристофър Нолан в изказване за Асошиейтед прес.

Звездният актьорски състав включва Емили Блънт, Мат Деймън, Робърт Дауни младши, Рами Малек, Флорънс Пю, Бени Сафди, Майкъл Ангарано, Джош Хартнет, Кенет Брана.

Оператор е Хойте ван Хойтема, плод на чието взаимно съдействие с Нолан са филмите " Тенет ", " Дюнкерк " и " Интерстелар ".

В изявление за сп. " Тоутъл филм " тази седмица Кристофър Нолан сподели, че са пресъздали теста " Тринити ", първото сполучливо детониране на нуклеарно оръжие, без да употребяват CGI. Режисьорът показа също, че това е един от най-предизвикателните планове, с които в миналото се е захващал.

Universal Pictures ще пусне " Опенхаймер " извънредно в кината на 21 юли 2023 година

Изображение: Getty Images; Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР