Кристиян Костов поема управлението на една от най-бързоразвиващите се онлайн

...
Кристиян Костов поема управлението на една от най-бързоразвиващите се онлайн
Коментари Харесай

Кристиян Костов е новият изпълнителен директор на Darik Digital

Кристиян Костов поема ръководството на една от най-бързоразвиващите се онлайн медийни групи в страната - Darik Digital. На тази позиция той ще дава отговор за цялостното ръководство на уеб страниците, които са част от групата на Darik, тяхната бизнес тактика и комерсиална политика. Нови софтуерни решения и специфични планове са в проектите за развиване на компанията.

Кристиян Костов ще размени на поста Христо Христов, който остава отпред на Дарик радио.

" Това е значима стъпка за компанията, която ще способства за нейното развиване и триумф в бъдеще. С 20-годишния си опит в областта на публицистиката и онлайн медиите, Кристиян наподобява като съвършен претендент за ръководенето на такава динамична медийна група. Неговият опит като бизнес кореспондент и основател на сполучливи онлайн планове, като Profit.bg и Idei.bg, го прави подобаващ за началник на Darik Digital. С развиването на изкуствения разсъдък и специфичните планове, се чака компанията да продължи да бъде водач в своята област ", разяснява Христов.

Кристиян Костов стои и зад две от най-мащабните събития, провеждани у нас - икономическата конференция " Шумът на парите " и форума за нововъведения и технологии Digital Trends.

" Очаквайте забавни и новаторски решения от екипа ни в идващите месеци. Годината ще е изпълнена с огромни спортни събития, което ще усили интереса към водещия ни уебсайт Dsport.bg. Професионализмът на сътрудниците от darik.bg, dbr.bg, 9meseca.bg и idei.bg пък ще са задоволителни за одобряването им като водачи в съответната сфера ", споделя Костов.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР