Кристиян Григоров е сърцето на отбраната на Ботев (Враца). Отборът

...
Кристиян Григоров е сърцето на отбраната на Ботев (Враца). Отборът
Коментари Харесай

Кристиян Григоров пред ТОПСПОРТ: Ботев има сили за директна промоция в Първа лига

Кристиян Григоров е сърцето на защитата на Ботев (Враца). Отборът от ден на ден диша във врата на водача във Втора лига Царско село и разликата сред двата отбора е едвам точка. В понеделник врачани записаха доста значима победа с 2:1 над " царете ", като взеха три точки и през есенния дял на сезона от главния си съперник, когато пък в воин се трансформира точно Григоров.

Какви са упованията му за идните мачове в шампионата, усещанията му от триумфа над Царско село и има ли сили Ботев (Вр) за директна промоция в Първа лига, бранителят показа всичко това пред ТОПСПОРТ .

 Ботев (Враца) матира Царско село, битката на върха във Втора лига става жестока (ВИДЕО)
Ботев (Враца) матира Царско село, битката на върха във Втора лига става жестока (ВИДЕО)

Играчите на Сашо Ангелов се постановиха с 2:1 посред София

Здравей, Кристияне. Първо честита победа! Ти и твоите съотборници изиграхте един много добър мач против водача Царско село. Ти по какъв начин виждаш случилото се от вътрешната страна?

- Да, в действителност изиграхме един много добър мач. Доволен съм от представянето ни и с моите съотборници сме доста щастливи от тази победа.

Царско село несъмнено се затрудни против вас и рядко получаваше късмет за каквито и да било удари към вашата врата. Една от аргументите е точно твоята мощна игра в отбрана. Как оценяваш представянето си и виниш ли се за гола, който въпреки всичко допуснахте?

- Точно това беше задачата ни - да не позволяваме Царско село прекомерно покрай нашата врата. Мисля, че се справихме сносно с тази задача. Факт е, че малко закъснях да покрия моя човек и с малко шанс, Светослав Диков означи това попадение. Важното обаче е, че не им позволихме да изравнят и взехме победа.

Доста настояща тематика сега е нарастването на билетите за домакинските мачове на Царско село. Ръководството дефинира входният ваучър да е 20 лв. за гостуващите агитки. Въпреки това, Ботев имаше много сериозна поддръжка от трибуните...

- Мисля, че не е редно тим от Втора лига да слага такива цени на билетите си, само че в последна сметка по този начин са решили от Царско село, решението е тяхно. Колкото до нашите почитатели - те демонстрираха образно, че цената на билета няма никакво значение. Подкрепиха тима с всички сили и както аз, по този начин и всички останали, сме им доста признателни.

 Снимка 319470
Източник:

Царско село също по този начин има искания, че разполага с една от най-хубавите бази, даже измежду тимовете от Първа лига. Теренът обаче не беше в най-хубавото положение, изключително откакто стартира да вали. Мислиш ли, че тези искания са основателни?

- Хубава база, това е несъмнено, само че от терена имаше какво да се желае.

Взехте две победи в директните конфликти с " царете ". Мислиш ли, че в края на сезона точно това може да окаже въздействие в класирането? В първия дуел ти беше и воин...

- Възможно е да окаже въздействие в случай че имаме еднакъв брой точки. Радвам се, че в предходната среща съумях да донеса тези скъпи три точки.

Остават шест кръга до края на сезона. С оглед на програмата на Ботев (Враца), можем да заключим, че ви предстоят не толкоз тежки мачове. Какви са твоите упования?

- Е, за нас всички мачове са еднообразно значими и сложни, без значение кой е противникът насреща. Не подценяваме никого.

Мислиш ли, че има нещо, което би трябвало да измененията в представянето си в идващите мачове? Старши треньорът ви - Сашо Ангелов сподели, че желае повече самочувствие и най-много скорост пред гола..

- Определено би трябвало да сме по-уверени в себе си. Мисля, че това е нещото, на което би трябвало да наблегнем.

 Сериозни награди за играчите на Ботев (Вр) след успеха над Царско село
Сериозни награди за играчите на Ботев (Вр) след успеха над Царско село

Вижте с каква сума са зарадвали футболистите от управлението

Вярваш ли, че имате сили за директна промоция в Първа лига или се готвите за баражи?

- Разбира се, че имам вяра, че можем да приключим сезона първи. Именно по тази причина не мислим за баражи.

Редно е да споменем и формата на Локомотив (София), който изпусна няколко точки, само че в този момент още веднъж е на победния път. Дори заема третото място във Втора лига и разликата му с Ботев е едвам две точки. Това тормози ли те?

- Ще бъде притеснително, единствено в случай че ние стартираме да губим точки...

Възможно ли е, съгласно теб, точно Локо (Сф) да се окаже в един миг главният ви съперник за промоция или това ще си остане Царско село?

- Категорично Царско село.

И като за край - ти си сърцето на защитата в Ботев (Враца). Ще те забележим ли още веднъж на терена с екипа на врачани и през идващия сезон?

- Засега съм в Ботев, дали това ще е по този начин и през идващия сезон - единствено времето ще покаже.

 Снимка 319472
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР