Кристиян Димитров се изстреля към четвъртфиналите на Европейската купа по

...
Кристиян Димитров се изстреля към четвъртфиналите на Европейската купа по
Коментари Харесай

Кристиян Димитров се класира на 1/4-финал на Европейската купа по бокс

Кристиян Димитров се изстреля към четвъртфиналите на Европейската купа по бокс в Будва (Черна гора). В категория до 86 кг националът ни организира доста мощен мач против боксиращия под егидата на интернационалната федерация ИБА Антон Виноградов и взе безапелационен триумф с 5:0 гласа.

Димитров стартира по-събрано срещата, само че откакто разучи играта на противника си стартира да господства на кръга. Виноградов търсеше клинчовете, с цел да се избави от тежки замени, като това му коства и две санкции – по едно във втория и третия рунд. Така разумно ръката на Кристиян бе вдигната победоносно във въздуха. За място на полуфинал и най-малко бронзов орден Димитров ще срещне на 13 октомври Рафаел Хованисян (Армения).

Във вечерната сесия, която започва от 18:30 часа, ще взе участие и Кристиян Николов. В категория до 80 кг той ще срещне Андрей Шемез (Словакия). Двубоят е седми в листата и ще стартира към 20:00 часа.

Отборът ни е воден от треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров. Европейската купа в Будва е с награден фонд. Шампионът печели 15 хиляди $, 10 хиляди са за второ място, а бронзът носи 5 хиляди $. Заелите пето място ще завоюват хиляда $.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР