Кристина Нагел, Подготовката за 9 май в Москва тече интензивно

...
Кристина Нагел, Подготовката за 9 май в Москва тече интензивно
Коментари Харесай

Ще си върнем това, което ни принадлежи: в Москва се готвят за парад под знака Z

Кристина Нагел,

Подготовката за 9 май в Москва тече интензивно към този момент от дни. Балконите се почистват, закачат се големи червени флагове. Боядисва се, мете се - и се репетира. Във вечерните часове по улиците минават танкове, бойни роботи и ракетни установки.

Те се радват на забележителен интерес от страна на минувачите. Това е доста впечатляващо, споделя един млад мъж. Друг, към 50-годишен, споделя: " Според мен танковете Т-14 " Армата " са страхотни. Това е съвременна машина с бронирана капсула за екипажа. Цялата техника е впечатляваща. Гордеем се със страната си. " Гордост поражда и признакът Z, изписан по машините.

Един церемониал под знака Z

" Буквата Z символизира поддръжката за специфичната интервенция - поддръжката за решенията на нашия президент ", споделя една жена. " Той е нашият лидер. И никой - най-много хората, които живеят в тази страна - няма право да се съмнява в неговите решения. "

Нищо и никой не може да засенчи 9 май, уверен е представителят на Кремъл Дмитрий Песков. " Денят на успеха не е просто празник. За всички руснаци, за съвсем всички поданици на територията на някогашния Съветски съюз този ден е свят ", споделя той. " Това е основният празник, изпълнен със символика. "

Точно затова и предстоящата тирада на съветския президент Владимир Путин поражда угриженост. Какво ще стане, в случай че на този изпълнен със символика ден той не се ограничи със заканите към завръщащия се съгласно него фашизъм, а му разгласи и война? Какво ще стане, в случай че призове всички нa оръжие?

" Ще си върнем това, което ни принадлежи "

Кремъл изрично отхвърля тези клюки. " Това не е правилно, това са нелепости ", споделя Песков. Както и всички изказвания, че специфичната военна интервенция в Украйна не вървяла по проект.

" Във всеки случай ще си върнем това, което ни принадлежи ", декларира един минувач. Той е изцяло уверен в това и поучава Запада да не се съмнява в готовността на Русия да реализира задачите си.

Вероятно с цел да се подчертае това още един път, на 9 май над Червения площад ще прелети и един бомбардировач Ил-80. Машината, придобила популярност като „ самолета на Апокалипсиса ", би трябвало при положение на нуклеарна ескалация да служи като летяща цитадела.

Знакът Z няма да липсва и в небето - той ще бъде изписан от осем бойни самолета МиГ-29. И ще се вижда отдалеко - в това число от тези, на които в този ден не им е до празнуване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР