Кристина Милева - красив български топ модел със световна кариера,

...
Кристина Милева - красив български топ модел със световна кариера,
Коментари Харесай

Красив топ модел шокира зрителите и Гала: Най-много обичам да се гмуркам нощем с акули!

Кристина Милева - хубав български топ модел със международна кариера, брачна половинка и майка на две деца, гостува в студиото на Гала. Тя описа за пътешествията си и за рисковите обстановки, в които я слагат, с цел да снимат най-ефектните фотоси. 

Оказа се, че се постанова един модел да кара водни ски измежду морски таралежи, да се хвърля измежду крокодили, да се катери по бански върху ледници и да прави какво ли още не по най-екзотичните места на света. Всичко това младата дама документира със фотоси.

Работата на Кристина я прави щастлива, само че това въобще не й пречи да е майка и брачна половинка, изключително с голямата поддръжка на брачна половинка й в развъждането на децата, показа самата тя. Той ги гледа, до момента в който тя е на фотоси някъде в чужбина.

Най-тежкият миг за нея бил, когато се родила мечтаната й щерка. Било още рано за родилното, само че грип провокирал момиченцето да излезе на бял свят още в асансьора на болничното заведение. След това обаче дребната не проплакала и лекарите не знаели дали ще оживее. Днес детето е добре, а майката - щастлива. 

Най-любимото занятие на Кристина обаче било да се гмурка в нощния океан измежду акулите, показа тя самата. Тук към този момент Гала не устоя и извика от учудване и изненада! 
За феновете остана да си показват страшната сцена.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР