Кристин, съпругата на певеца Тото, го защити след хейта покрай

...
Кристин, съпругата на певеца Тото, го защити след хейта покрай
Коментари Харесай

Жената на Тото скочи в негова защита: Съсипвайки живота и кариерата му, вие, не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето

Кристин, брачната половинка на артиста Тото, го отбрани след хейта около видеото с изявлението с Тити Папазов. Тото беше нападнат, че се хили, до момента в който баскетболният познавач споделя по какъв начин остригал бивше гадже. Тя изиска всички, които познават Тото да го защитят гласно.

" Добре бе, аз имам толкоз доста въпроси, че не знам от кое място да стартира. Как е допустимо да извъртите по този начин нещата, че отново Тото да ви е отговорен? Как е допустимо да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е позор?

Не виждате ли този човек по какъв начин приказва за жена си на всички места! Не виждате ли с какво трогване, обич и отдаденост към нея и фамилията си. Та аз пребивавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам.

Винаги оказва помощ на майки с колички, на хора попаднали в обстановка на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … мозъка ми не го побира вие какъв го направихте! И в този момент е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим единствено, с цел да не ни атакуван няколко дребни, неудовлетворена от живота душици. Та Тото не стопира да изяснява на сина си, че жена не се удря, не се наскърбява и освен на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте? Човекът даже не е разказал лична история? Бил се засмял на някаква история на някакъв различен човек. Извинете, вие не сте се смяли в никакъв случай на някакви нелепи истории и вицове ли?

А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се чака, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е склонен ли? Или да се заяжда с тях? Та нали следователно, никой няма да пристигна, никой няма да си опише историите, никой няма да се разкрие, с цел да видите вие! И за какво за Бога ви е отговорен водещия за грешките на госта въобще? Кога в БТВ или Народоосвободителна въстаническа армия са били отговорни водещите, поради това, че някой политик, примерно, приказва откровени неистини в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава естрада на тези … “

Ааа и различен въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее отлично бе Тото, ти даде естрада за тази мъдрост "?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, съзнателно и целеустремено, човек в нещо, което не е (в случая, че поддържа насилието или е насилник), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко създание, което не го заслужава! Вие сте също толкоз изроди! Запомнете го добре.

Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или гибел " пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и незабавно е плюл по Тото, тъй като е заплашителен родолюбец, но ето, че живота го слага в обстановка и какво да забележим - урод. Ей по този начин Господ и вас ще ви сложи пред тестване и ще разберете какъв брой дребни душици стее, само че аз към този момент го знам!

Та нали на следващия ден някой ще стрелне с револвер през прозореца, ще стане пакост и АЙДЕЕЕ отново Тото е отговорен, тъй като Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие съществено ли не виждате какъв брой е неуместно? Не може за всяка преживелица Тото да е отговорен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкоз сполучливо.

А вие се замислете в действителност ли сте изцяло праведни и чисти, че в никакъв случай не сте се засмяли на нещо неправилно. Смехът не те прави принудител, не те прави неприятен човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате в действителност какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, по този начин както плюят мишите - гласно!, тъй като не знам този човек по какъв начин устоя. На мен ми писна да си мълча! ", написа Кристина.

Междувременно и Тити Папазов разяснява изявлението, в което споделя по какъв начин остригал свое гадже.

" Не може да има паралел с оня изрод. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които популяризират това, като влезеш при приятелите им изплува едно известно име, което заплаши със гибел Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този случай. Все отново става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15 март и случай отпреди 28 години. Пълни неистини са, че е била малолетна. Беше на 19 година Това се случи в края на август, началото на септември 1995 година Тя е родена на 15 май 1976 година Да, не си говорихме една година, само че по-късно подновихме диалозите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а. Дори не знам за какво описах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави ", изясни баскетболният треньор, представен от " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР