Кристиано Роналдо заяви, че обича Реал Мадрид и иска да

...
Кристиано Роналдо заяви, че обича Реал Мадрид и иска да
Коментари Харесай

Роналдо се врече в любов на "Реал"

Кристиано Роналдо съобщи, че обича " Реал " Мадрид и желае да остане на " Сантяго Бернабеу ". Напук на спекулациите от последните дни, че португалецът е декларирал предпочитание да напусне клуба, той разгласи, че избира да продължи кариерата си в Испания.

" Разбира се, че желая да остана тук. Обичам този клуб. Харесва ми да пребивавам в Мадрид. Тук съм от 2009 година. Обичам времето и хората в този град ", сподели Роналдо на церемонията по връчването на премията му за Футболист номер 1 от китайско футболно приложение.

" Също по този начин е покрай Португалия. Мога да се прибера постоянно с колата си. Испания е страхотна страна, обичам я ", добави той.

Спекулациите в международните медии твърдяха, че португалецът има желание да се завърне в някогашния си клуб " Манчестър Юнайтед ". Ръководството пък искаше да го употребява при договорка с " Пари Сен Жермен " за привличането на Неймар, гласеше различен слух.

Думите на Роналдо са лъч вяра за почитателите на тима, които през предходната седмица претърпяха отпадането на тима им от Купата на краля, след загуба от " Леганес ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР