Кристиано Роналдо трябва бързо да наваксва в личен план, след

...
Кристиано Роналдо трябва бързо да наваксва в личен план, след
Коментари Харесай

Разкриха кога Кристиано Роналдо вдига сватба

Кристиано Роналдо би трябвало бързо да наваксва в персонален проект, откакто огромният му противник на зеления терен Лионел Меси се ожени на 30 юни тази година. Голмайсторът на Реал (Мадрид) възнамерява да се врече във честност на обичаната си Джорджина Родригес през август идната година, оповестяват разнообразни португалски медии.

Сватбата би могла да се състои даже още по-рано през юни, в случай че европейският първенец Португалия не успее да се класира за международното състезание по футбол в Русия идващото лято от 14 юни до 15 юли.

Медиите разкриват и още любопитни елементи от любовния живот на 32-годишния португалец. Голямата звезда на Реал е помолил Джорджина да се омъжи за него с диамантен годежен пръстен за 265 000 евро. Пръстенът е видян на ръката й още на 16 септември по време на мача сред Спортинг (Лисабон) и Тондела в Португалия.

Едва през юли Роналдо удостовери слуховете, че Джорджина е бременна. По-късно стана ясно, че четвъртото дете на португалеца ще е момиче. Той има седемгодишен наследник Кристиано Джуниър, а преди няколко месеца се родиха близнаците Ева и Матео.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР