Кристиано Роналдо се извини публично за неприличните жестове към фенове

...
Кристиано Роналдо се извини публично за неприличните жестове към фенове
Коментари Харесай

Роналдо се извини за неприличните жестове

Кристиано Роналдо се извини обществено за неприличните жестове към почитатели на съперника по време на мач на неговия Ал Насър.

Суперзвездата получи наказване от една среща и санкция от 8 хиляди $, откакто направи жест с ръце към последователите на Ал Шабаб. Те, както доста други противникови почитатели на Ал Насър в Саудитска Арабия, скандираха името на Лионел Меси.

Роналдо оправда дейностите си с културните разлики на Европа и новата за него страна, само че и се извини за дейностите си.

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, kojto печели по 218 милиона годишнo, сподели че пристрастеността му към играта го подтикнала да направи такова нещо.

По време на конференция той даде обещание да почита културата на всички страни. " Винаги ще почитам културата на всички страни, както и съм го правил, само че не постоянно хората виждал действителните дейности. Както съм казвал и преди, ясно е, че тези мои дейности няма да се повторят тук. Такива в Европа са естествени. Понякога пристрастеността ми и вълнението към играта ни карат да вършим такива неточности ", съобщи португалецът.

Неговият Ал Насър няма да успее да завоюва купата в шампионата, защото към този момент изостава с цели 12 точки на Ал Хилал, където играе Неймар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР