Кристиано Роналдо може да се завърне донякъде изненадващо в Манчестър

...
Кристиано Роналдо може да се завърне донякъде изненадващо в Манчестър
Коментари Харесай

Роналдо се завръща в Ман Юнайтед догодина

Кристиано Роналдо може да се завърне ненапълно изненадващо в Манчестър Юнайтед през идната година. Информацията пристигна от испанската телевизия Chiringuito, като Едуардо, един от водещите в предаване, призна този факт. Измина малко повече от година, откакто Роналдо напусна Реал Мадрид, с цел да премине в Ювентус, само че петкратния притежател на Златната топка не е в положителни връзки с новия ментор на италианския хегемон Маурицио Сари.

„ Кристиано ще напусне Ювентус в края на сезона, в случай че тимът им не завоюва Шампионската лига. Той отиде в Торино тъкмо за този трофей и да го завоюва с трети друг клуб, само че нещата станаха много комплицирани за него в последно време”, призна анализаторът.

Италианският исполин възнамерява да притегли Пол Погба и Килиан Мбапе, което ще стане доста мъчно, а точно Кристиано може да се употребява като разменна монета. Юве желаят да вземат Погба и Мбапе, само че това ще е доста комплицирано, изключително за втория. Най-малкото лимитите към заплатата им ще са доста надвишени, в случай че могат да вземат и двамата. По този метод наподобява, че изходът от „ Алианц Стейдиъм” за Роналдо наподобява най-логичен. " Твърде евентуално е Манчестър Юнайтед да направи атака за него напълно скоро и имам вяра, че ще я има. Те имат интерес за такива високопрофилни играчи”, продължи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР