Кристиано Роналдо изненада мнозина, когато напусна Манчестър Юнайтед през декември

...
Кристиано Роналдо изненада мнозина, когато напусна Манчестър Юнайтед през декември
Коментари Харесай

Пянич: Трансферът на Роналдо не е изненада, това е бъдещето на футбола

Кристиано Роналдо изненада мнозина, когато напусна Манчестър Юнайтед през декември 2022 година, като договорът му беше преустановен по взаимно единодушие. Най-доходоносната договорка във футбола към този момент е контрактувана в Саудитска Арабия, като Роналдо пое ново предизвикателство отвън Европа на 37-годишна възраст. Бившият съотборник на португалската звезда в Ювентус Миралем Пянич показа, че Близкият Изток е бъдещето на футбола.

" Това е доста упорит клуб. Убеден съм, че Близкият Изток ще бъде бъдещето на футбола. Има страни, които могат да предложат доста, само че капацитетът им към момента не е осъществен. Със сигурност тук футболът ще се развива. Ето за какво не бях сюрпризиран от решението на Роналдо. Футболът в Арабия не е толкоз елементарен, колкото хората си мислят. Мисля, че той ще способства за развиването на спорта в страната ", показа Пянич.

Роналдо, който е най-хубавият голмайстор за всички времена в историята на футбола, към момента чака спортния си дебют за Ал-Насър, откакто беше осъден за два мача в края на престоя си в Англия за удряне на телефон от ръката на млад последовател на Евертън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР