Кристиано Роналдо даде скандално интервю за известния журналист Пиърс Морган,

...
Кристиано Роналдо даде скандално интервю за известния журналист Пиърс Морган,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо в скандално интервю: „Нямам уважение към Тен Хаг“

Кристиано Роналдо даде скандално изявление за известния публицист Пиърс Морган, от което бяха показани единствено обособени моменти, с цел да бъде подострен ползата. Португалецът отговори на критици си и призна, че не изпитва никакво почитание към мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг. Португалецът се усеща предаден поради опитите да бъде изпъден от клуба.

„ Може би това са неща, за които не трябва да се приказва – споделя Кристиано. – Но не ми пука. Аз приказвам истината, а хората заслужават да я чуят.

Не почитам мениджъра Ерик загар Хаг. Той не сподели никакъв почит към мен и аз нямам към него. Някои хора в Манчестър Юнайтед пробваха да ме изгонят, не ме желаеха в клуба. Не е единствено той, още няколко индивида към него, шефове и ръководители. И не приказвам единствено за тази година, а и за предходната. Опитаха да ме принудят да се махна, предадоха ме.

Преди година пристигна Рангник. Не съм чувал за него, кой е той. Как може да не си даже треньор по специалност, а да те назначат да водиш Юнайтед “?

„ Уейн Рууни? Не знам за какво непрекъснато ме нападна. Може би тъй като кариерата му завърши, а аз към момента играя на високо равнище. Няма да споделям, че наподобявам по-добре от него. Което в действителност е истина “, сподели още Кристиано.

Роналдо приказва и за завръщането си в Манчестър Юнайтед:

„ Последвах сърцето си. Сър Алекс ми сподели: „ Невъзможно е да отидеш в Манчестър Сити “, а аз отвърнах „ ОК, шефе “. Когато се завърнах, напредъкът в тима беше нулев. След напускането на сър Алекс няма никакво развиване. Нищо не се е трансформирало. Мисля, че почитателите би трябвало да знаят истината. Искам най-хубавото за клуба, по тази причина се върнах. Но има неща от кухнята, които ни пречат да стигнем равнището на Ман Сити, Ливърпул, а в този момент и Арсенал. Клуб от калибъра на Манчестър Юнайтед би трябвало постоянно да е на върха, а ние не сме там. Пикасо е споделил, че с цел да изградиш нещо ново, първо би трябвало да разрушиш остарялото “, прибавя Роналдо.

Цялото 90-минутно наличие на диалога сред Роналдо и Пиърс Морган ще се излъчи в сряда и четвъртък по TalkTV.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР