Кристиан Костов ще се присъедини към журито на престижните награди

...
Кристиан Костов ще се присъедини към журито на престижните награди
Коментари Харесай

Кристиан Костов влиза в журито на европейско шоу за таланти

Кристиан Костов ще се причисли към журито на влиятелните награди Music Moves Europe Talent Awards. Правото си да даде избор за оценките отличникът от X Factor си завоюва, откакто стана победител в последните Европейски музикални награди (EBBA) по-рано тази година.

На панела на оценяващите изпълнителят на Beautiful Mess ще си партнира с Хю Стивънс от BBC, италианката Катя Джампаоло (изпълнителен шеф на Estragon Club), Уилбърт Муцърс (директор наличие в Spotify Benelux) и други

Номинираните за премиите на MMETA са към този момент оповестени. Те са общо 24 на брой, като 12 от тях ще бъдат оповестени за спечелили. Това ще се случи на 20 ноември. Церемонията по награждаването пък ще се състои на 16 януари 20191 година в Грьонинген.

Европейската музикална сцена е по-взаимосвързана с останалите пазари и подиуми, след като и да било.

Можем да забележим по какъв начин някои жанрове се сливат и в това време се раждат нови жанрове - развой, който се отразява на културните промени в огромен мащаб. В резултат на това музиката става все по-разнообразна, с цел да задоволи другите усети. Днес новите реализатори имат доста благоприятни условия да влязат в музикалния бизнес, с помощта на интернет и обществените медии, които дават опция за голяма известност, като вършат една ария известна по целия свят “, изяснява Костов в изявление, оповестено в формалния уебсайт на MMETA. Певецът, класирал България на рекордното второ място на „ Евровизия “, прибавя още, че всеки реализатор през днешния ден би трябвало да прави мощно първо усещане поради бързото пренасищане на пазара.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР