Кристиан Костов е непредсказуем във всяко едно отношение. Наскоро десетки

...
Кристиан Костов е непредсказуем във всяко едно отношение. Наскоро десетки
Коментари Харесай

Кристиан Костов се преобрази отново, но този път е неразпознаваем

Кристиан Костов е непредсказуем във всяко едно отношение. Наскоро десетки негови почитатели желаеха да го видят още веднъж на " Евровизия ", тъй като би класирал още веднъж страната ни много напред. Е, за жал ще се задоволим с нещо много криво-ляво тази година и евентуално ще отпаднем бързичко. Просто парчето, с което отиваме тази година на състезанието... не става.

Не това обаче е главното в този момент, а новата трансформация на Кристиан. Певецът постна нови фотоси в Instagram, от които излиза наяве, че е към този момент не е с черна коса, а с руса.

Виж още: Бременна ли е Джулката? Моделката хвърли бомбата и проговори за секса с новия ѝ 

Феновете му утвърждават смяната, само че желаят да знаят защо е. Крис не е загатнал, че приготвя нов клип или фотосесия, само че е изцяло допустимо смяната да е за негово персонално наслаждение.

Кристиан, който е в Москва, зае открита позиция за войната в Украйна. Той осъди протичащото се и сподели, че е доста обезпокоен от цялата обстановка. 

" Всички сме в потрес, уплашени сме, не знаем какво да чакаме. Излизаме по улицата, вършим манифестации. Само първия ден има арестувани над 1700 индивида. Но има много повече, за които не знаем. Хората тук са уплашени ", разяснява той пред " Събуди се ".

Виж още: " Съседите споделят, че си доста шумна ": Теди и Гената от " Един за различен " с паметни разкрития

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР