Кристъл Палас се надява да намери купувач за нападателя Кристиан

...
Кристъл Палас се надява да намери купувач за нападателя Кристиан
Коментари Харесай

Кристъл Палас търси купувач за Бентеке

Кристъл Палас се надява да откри покупател за нападателя Кристиан Бентеке до края на зимния трансферен прозорец, оповестява " Daily Mail ". 30-годишният белгиец не влиза в проектите на треньорския щаб, а след привличането на Жан-Филип Матета, Бентеке ще получава още по-малко благоприятни условия. Така че и за самия футболист е по-добре да смени ситуацията.

За момента ползата към Бентеке не е изключително сериозен. Единствено Уест Бромич се интересува от него, само че на този стадий не е отправил публична оферта.

Бентеке по този начин и не съумя да разкрие цялостния си капацитет в Кристъл Палас след прехвърлянето за 32 милиона паунда от Ливърпул през 2016 година. На " Селхърст Парк " той вкара едвам 24 гола в 120 мача в Премиър лийг и по-скоро разочарова почитателите на " Орлите ".

В същото време Матета бе взет чартърен за 18 месеца от Майнц 05 против 2,7 милиона паунда със наложителна уговорка за откупуване на стойност 13,4 млн. паунда, в случай че 23-годишният футболист изиграе най-малко 15 мача в Премиър лийг.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР