Крис Ууд вкара седмия си гол в осем мача от

...
Крис Ууд вкара седмия си гол в осем мача от
Коментари Харесай

Крис Ууд спечели скъпоценната точка на Нотингам Форест срещу Кристъл Палас

Крис Ууд вкара седмия си гол в осем мача от лигата, до момента в който Нотингам Форест се върна от зоната на изпадащите с тъждество 1-1 против Кристъл Палас.

В първия си мач, откогато получи четири точки от Висшата лига за нарушение на разпоредбите за облага и резистентност, Форест се нуждаеше от изравнителен гол в 61-та минута от намиращия се във форма нападател, с цел да анулира ранния удар на Жан-Филип Матета за гостите.

След като попадна в долната тройка след отнемането на точките, Форест се изкачи до 17-то място по голова разлика, откакто Лутън загуби от Тотнъм.

Форест тази седмица апелира против наказване, само че имаше малко възбуждаща реакция от страна на играчите до второто полувреме и те към момента имат единствено една победа от последните си 10 мача в лигата.

Преди началото почитателите в Трент Енд разкриха огромен банер, който гласеше „ Ние ще се борим и ще победим “, само че духът на трибуните не беше комбиниран с представянето на терена през първите 45 минути и Палас означи с първата си исти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР