Крис Пайн и Хю Грант ще участват в предстоящия филм

...
Крис Пайн и Хю Грант ще участват в предстоящия филм
Коментари Харесай

Хю Грант е бил преследван от мъж с костюм на хотдог

Крис Пайн и Хю Грант ще вземат участие в идния филм " Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves " - третият опит да се вдъхне живот на франчайза на огромния екран. Collider оповестява за изявление с двете звезди, в което се популяризира филмът и което придобива чудноват поврат, когато се повдига тематиката за промотирането на комикс-събития. Оказва се, че звездата от " Наистина обич " е бил травмиран от чудноват участник, облечен като хот-дог.

Хю Грант изясни прекарването си на Comic-Con в Сан Диего по следния метод: " Имаше единствено един човек на този конгрес, който в действителност ме обичаше, и той беше облечен през всичките три дни като хот-дог. И ме следваше, където и да отидех. Не можех да се отърва от него. Бях ужасяващ. Все още сънувам кошмари за него. "

Всеки, който е бил на научнофантастичен конгрес, конгрес за комикси или даже на ренесансов панаир, е виждал участници в костюми, които са доста съмнителни, нормално с неуместно държание.

Comic Con в Сан Диего стартира през 1970 година и последователно се трансформира в най-големия конгрес на планетата, а най-големите кино студия дебютират с извънредни фрагменти.

Адам Савидж от " Ловци на легенди " е прочут с това, че е основал свои лични комплицирани костюми, които може да носи, с цел да се движи измежду тълпите на Comic Con в Сан Диего, без да бъде разпознат. Явно грешката на Хю Грант е била, че не се е маскирал и по този начин не е избегнал преследвача си, облечен в хотдог.

Новият " Подземия и дракони " ще бъде четвъртият филм от франчайза (третият е непосредствено на DVD), който започва през 2000 година с кино лентата на Джеръми Айрънс " Подземия и дракони ". През 2005 година се появява „ Dungeons and Dragons: Wrath of the Dragon God “ с стеснен брой прожекции по кината, откакто в началото дебютира по канала Sci-Fi. Хю Грант, Крис Пайн, Мишел Родригес и Реджеп-Джен Пейдж ще се постараят в последния опит да трансфорат най-голямата ролева игра в света в гледаем филм.

„ Dungeons and Dragons: Honor Among Thieve “, в който Хю Грант е в ролята на мошеника Фордж Фицуилям, ще излезе на екран на 31 март 2023 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР