Крипто анализатор, известен с това, че преди шест години точно

...
Крипто анализатор, известен с това, че преди шест години точно
Коментари Харесай

Тази меме криптовалута може да избухне с над 260% според топ анализатор

Крипто анализатор, прочут с това, че преди шест години тъкмо предсказа дъното на пазара на Биткойн (BTC), в този момент чака евентуално рали за алткойн, основан на Solana (SOL).

Наскоро Bluntz показа свойте визии, акцентирайки меме монетата dogwifhat (WIF). Bluntz уточни, че WIF е навлязъл в удобна за търговците ценова зона, откакто е претърпял забележителен спад по-рано през месеца.  

Прилагайки теорията на вълните на Елиът, методология за механически разбор, Bluntz означи особено петвълново повишаване на WIF, последвано от -77% ABC промяна.

Изразявайки убеденост в това наблюдаване, той загатна за осъществяването на стратегически вложения и за съществуването на спомагателни предложения на малко по-ниски равнища.

Според теорията на вълните на Елиът, един бичи актив нормално претърпява петвълнов напредък, последван от ABC промяна, преди да стартира идната си възходяща траектория.

Анализирайки графиката на специалистът, наподобява, че той предвижда нов петвълнов напредък за WIF след завършването на неговата ABC промяна.

В съпоставяне с първичната прогноза от 3 януари анализаторът в този момент твърди, че WIF е на път да доближи Щатски долар, и се ангажира да задържи инвестицията си, до момента в който пазарната капитализация на WIF доближи $1 милиард.

Към моментан а писане на публикацията WIF се прави оценка на $0.37. Скок до $1 би означавал удивително нарастване от над 200% за монетата, която все още отразява малко над 19% облага за последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР