Криминално проявен ихтиманец остава в ареста за срок до 72

...
Криминално проявен ихтиманец остава в ареста за срок до 72
Коментари Харесай

Младеж се бори за живота си след побой в Ихтиман

Криминално проявен ихтиманец остава в ареста за период до 72 часа за нанесен тежък побой на юноша, оповестиха от ОДМВР-София.

Около 00:05 часа на 11 април в РУ-Ихтиман се получил сигнал за мъж, открит с контузии по лицето. Незабавно към адреса били ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалият 24-годишен мъж бил в несъответстващо положение и не могъл да даде смислени пояснения за получените пострадвания. След медицински обзор той бил превозен в столична болница и настанен за лекуване с заплаха за живота .

Криминалистите подхванали следствие по случая, в хода на което открили, че към 22:35 часа , пред дома му, на потърпевшия са били нанесени голям брой удари с корав предмет по главата и тялото . След оглед на местопроизшествието по случая е било формирано досъдебно произвеждане.

В резултат на извършените дейни оперативни и процесуално-следствени дейности проверяващият екип открил причинителя на действието и той бил арестуван в ареста на районното ръководство. След отчет на събраните доказателства в прокуратурата 24-годишният престъпно проявен локален гражданин е притеглен като обвинен и мярката му за задържане е удължена за период до 72 часа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР