Криминално проявен и осъждан мъж на 44 години е бил

...
Криминално проявен и осъждан мъж на 44 години е бил
Коментари Харесай

Спецакция в Девня, има арестувани

Криминално проявен и осъждан мъж на 44 години е бил арестуван за кражба на медни шини от железопътното хранилище във Варна, оповестиха от Апелативна прокуратура - Варна.

Валери Х. е бил открит като причинител на закононарушение по член 194 от Наказателния кодекс по време на профилирана полицейска интервенция на ОДМВР под управлението на Окръжната прокуратура във Варна. Тя е била извършена през вчерашния ден на територията на Четвърто Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в град Девня и е била ориентирана срещу битовата престъпност в региона, търсене на лица с две и повече висящи производства и надзор на нарушаванията по пътищата за понижаване на пътния травматизъм.

Медните шини били складирани в открит вагон в депото на ул. „ Девня “ във Варна. Образувано е досъдебно произвеждане по случая.

Дрога, злато и пари са конфискувани при спецоперация в Кубрат

В Суворово е открит и арестуван 23-годишният Ахмед И., директно откакто жена от града си купила цигара с марихуана от него. При осъществените процесуално-следствени дейности в дома на младия мъж криминалисти от ОДМВР във Варна са намерили и иззели две електронни везни и над 14 грама марихуана. Срещу Ахмед И. е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Проверени са 291 лица и 128 автомобила, като полицейските чиновници са открили шест нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР