Криминалисти на ОДМВР – Варна задържаха мъж, откраднал лек автомобил

...
Криминалисти на ОДМВР – Варна задържаха мъж, откраднал лек автомобил
Коментари Харесай

Екшън във Варна: Криминоген отнесе бариерата на пристанището с крадена кола, после катастрофира и избяга

Криминалисти на ОДМВР – Варна задържаха мъж, откраднал лек автомобил и аварирал, оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна. 

Сигнал за незаконно лишен лек автомобил " Шкода Рапид “ от територията на пристанище " Варна Запад “ е подаден на 22 декември сутринта. Образувано е досъдебно произвеждане и в хода на следствието било открито, че колата минала през КПП-то на институцията, като взломила бариерата за надзор на достъп и се отдръпнала в незнайна посока. По – късно към 10 часа автомобилът аварирал в региона на бул. “Левски “, а причинителят се укрил.

В хода на извършените оперативно – издирвателни дейности станало ясно, че при придвижването на автомобила на територията на Варна са основани предпоставки за тежки пътно- транспортни катастрофи.

Вчера, в хода на полицейски дейности от криминалисти на ОДМВР – Варна и сътрудниците им от РУ-Девня, бил открит лидерът. 32 – годишният мъж с криминалистически регистрации в полицията и осъждан. Задържан е за период до 72 часа с прокурорско разпореждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР