Криминалисти иззеха голямо количество канабис, незаконно оръжие, боеприпаси и взривни

...
Криминалисти иззеха голямо количество канабис, незаконно оръжие, боеприпаси и взривни
Коментари Харесай

Канабис, незаконно оръжие, боеприпаси и тротил иззеха полицаи в Дупница

Криминалисти иззеха огромно количество канабис, нелегално оръжие, муниции и взривни субстанции в Дупница, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 48-годиш е н мъж е арестуван с полицейска заповед за 24 часа .

Полицаите следили равнища с канабис в землището на Джерман и парцел, благосъстоятелност на 48-годишния локален гражданин. При претършуване, в новостроящата се къща на мъжа в селото, е открит етаж, оборудван с въздухопроводи и лампи за развъждане и сушене на канабис .

В лекия автомобил, благосъстоятелност на мъжа, са конфискувани найлонов плик с над 2 кг канабис и две ловни пушки. От следената равнища - 20 растения канабис, достигнали височина към 1.80 м, от които зелената листна маса е 27.805 кг . Общото количество на открития канабис е 42.25 кг. Полицаите открили типа му е с полеви наркотест.

В хода на интервенцията криминалистите разкрили и особено построени тайници, вкопани в земята . В тях са укрити два малокалибрени револвера със заличени номера и 68 патрона за тях , две тротилови пресовки /по 400 г/, 21 капсулдетонатора. За обезвреждането им е оказано подпомагане от екип на СОБТ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР