Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов заяви, че отборът ще излезе

...
Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов заяви, че отборът ще излезе
Коментари Харесай

Йомов: Най-важното ще е да играем като отбор, както го направихме срещу Рома

Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов съобщи, че тимът ще излезе със самочувствие в мача от Лига Европа против Йънг Бойс от третия кръг на груповата фаза на шампионата.
" Не бих споделил, че има несериозно отношение. Имахме положения, само че дълго време не успяхме да вкараме. Накрая въпреки всичко успяхме и взехме трите точки, което беше най-важното. Свършихме си задачата и отиваме в Швейцария със самочувствие ", стартира крилото на отбора.

" Най-важното ще е да играем като тим, както го направихме против Рома. Доколкото ни позволяваше време се запознахме с Йънг Бойс, само че гледахме съществена нашата игра ", добави още той.

" Нищо не ни тормози, излизаме и играем на 100% и в случай че вършим това, което сме правили на тренировки, то мисля, че имаме своите шансове. Изобщо не сме играли на неестествен терен. Играл съм един път, придвижването на топката е доста характерно. Разбрахме, въпреки всичко, че тревата е от нов вид, като не се разграничава изключително от естествената, тъй че не би трябвало да имаме проблем ", приключи Йомов. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 5 ноември  Йънг Бойс 22:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР