Крилото на ЦСКА Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината

...
Крилото на ЦСКА Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината
Коментари Харесай

Стана ясно защо Жул Кейта не се завърна в ЦСКА

Крилото на ЦСКА Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината си Гвинея и това също е попречило прибирането му в България, написа „ Тема Спорт “. Фланговият нападател пропусна цялата зимна подготовка на „ алените “ и е пред разлъка с клуба, която би трябвало да бъде официализирана тази седмица.

След контролата със Струмска популярност на 25 януари от " Армията " оповестиха, че Кейта е болен и е показал медицински документ от лекаря си. Оказа се, че здравословният проблем е бил възпаление с ковид. След излизането от карантина пък гвинеецът не е могъл да даде негативен тест, което в допълнение е усложнило опцията му да пътува.

22-годишното крило е преотстъпен от френския Ланс до лятото, само че по всичко проличава, че няма да извърши до дъно наема си. Кейта не е упражнявал с тима от началото на предишния декември, когато бе пуснат да се прибере при фамилията си в Гвинея след ненадейната кончина на брат си. Оттогава той не се е прибирал в София, като съгласно някои информации е поискал пред управлението да приключи контракта си с клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР