Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев предизвика интереса на клубове

...
Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев предизвика интереса на клубове
Коментари Харесай

Английски мениджър дойде на крака за Георги Русев от ЦСКА 1948

Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев провокира интереса на клубове от Западна Европа и особено поради него дойде футболен сътрудник от чужбина. 

Англичанинът Гай Бранстън дойде в София на мача на отбора с Лудогорец, като ползата е от белгийски първокласен клуб. Бранстън работи за въпросния тим като отговорник за Балканите и Източна Европа.

Русев усъвършенства доста персоналните си качества през последните две години, стана неизменима част и от националния тим. През сегашния сезон има 29 мача, 6 гола и 11 асистенции в постоянния сезон, както и 3 мача, 1 гол и 2 завършващи подавания в плейофа за местата 1-6 в efbet Лига. Снощи при равенството 2:2 на ЦСКА 1948 с Лудогорец роденият в Стара Загора флангови състезател се отличи с голово подаване.

На 24 години, Русев може да играе и на фланга, а също по този начин и зад тила на централния нападател. Обучението му като младеж минава през Траяна (Стара Загора), Левски, Септември/ДИТ (София), прекарва съвсем година и половина в Испания в тимовете на Елче и Хетафе. През 2018-а година се причислява към Септември, а от три сезона към този момент е част от ЦСКА 1948. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР