Крилото на Манчестър Юнайтед Антони може да пропусне не само

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Антони може да пропусне не само
Коментари Харесай

Антони пропуска предсезонното турне на Манчестър Юнайтед?

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони може да пропусне освен финала за Купата на Англия против Манчестър Сити, само че и предсезонното турне на клуба в Съединени американски щати. Причината за това е, че бразилецът получи травма в глезена по време на снощния дуел с Челси. Той изпита сериозна болежка и бе изнесен на носилка, а опасенията са, че тази контузия е повтаряне на казуса, който Антони имаше в същата зона, до момента в който към момента бе състезател на Аякс, и поради който пропусна последните два месеца от предходния сезон. Тази травма той получи по време на успеха на Бразилия над Боливия на 30 март 2022 година.

След мача с Челси Ерик загар Хаг призна, че контузията на Антони е сериозна. Все още той не минал по-детайлен обзор, само че тъй че не е ясно какъв брой време ще би трябвало да се възвръща.

Нидерландецът през вчерашния ден трябваше да направи и друга насилствена промяна. На почивката Тайрел Маласия се появи на мястото на Люк Шоу, който е изпитал болки в гърба. Добрата вест бе завръщането на Маркъс Рашфорд, който пропусна последните два мача на Манчестър Юнайтед. Именно британският национал размени Антони в 29-ата минута.

Манчестър Юнайтед има още два мача до края на сезона – против Нюкасъл в неделя, когато двата тима излизат в пряк спор за третото място, и по-късно във финала против Манчестър Сити на 3 юни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР