Крилото на Ливърпул Луис Диас е напуснал лагера на мърсисайдци

...
Крилото на Ливърпул Луис Диас е напуснал лагера на мърсисайдци
Коментари Харесай

Луис Диас тъкмо поднови тренировки и пак се контузи

Крилото на Ливърпул Луис Диас е напуснал лагера на мърсисайдци в Дубай и ще се завърне в Англия, откакто травмата в коляното, от която се възстановяваше от 9 октомври насам, се е възобновила. Само преди три дни от клуба разгласиха фотоси на колумбиеца, радвайки се, че е възобновил тренировки и по време на лагера в Дубай ще се опита да влезе оптимално във форма. Травмата обаче се е обадила още веднъж след първите натоварвания.

В клуба взеха решение, че Диас няма да оперира контузеното коляно и почивката ще му бъде задоволителна за възобновяване. 

Сега всички в Ливърпул чакат резултатите от проучванията, на които ще се подложи Диас, откакто се завърне в Мърсисайд. Тогава ще стане ясно дали ще има по-продължителен спомагателен интервал, в който януарската покупка на Юрген Клоп ще би трябвало да се възвръща. Едно обаче е несъмнено – Диас няма да може да играе в мачовете с Лион и Милан в Дубай.

Юрген Клоп удостовери, че колумбиецът в почувствал болежка и е нужно да бъде прегледан по-внимателно в Англия: „ Това, което не е добре, е, че би трябвало да забележим какво става с Лучо. Той усети нещо и би трябвало да създадем спомагателна оценка на положението му “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР