Крилото на Левски Николай Михайлов страда от възпаление в коляното,

...
Крилото на Левски Николай Михайлов страда от възпаление в коляното,
Коментари Харесай

Контузия в коляното тормози Николай Михайлов

Крилото на Левски Николай Михайлов страда от инфектиране в коляното, като точно това е и повода той да не вземе присъединяване в днешния мач против Башкими от Балканската лига. “Сините ” не съумяха да се преборят с опитния състав на съперника и изгубиха срещата със 79:84, а след дуела президентът на отбора Константин Папазов показа детайлности по отношение на положението на Михайлов пред камерата на Sportal.bg .
 Трипъл-дабъл на Асен Великов не избави Левски в Балканската лига Трипъл-дабъл на Асен Великов не избави Левски в Балканската лига
“Ники Михайлов е с доста неприятно инфектиране и в този момент е единственият миг, в който да използваме да прави терапия. Знаете, че има пауза за националните тимове. Даже искахме, в случай че Ники бъде добре, през днешния ден да почива Златин Георгиев. Знаете, че на позицията на крилото сме доста уязвими ”, съобщи Папазов.
 Тити Папазов - за мача с Башкими, старанието на младите, Балканската лига и селекцията при Тити Папазов - за мача с Башкими, старанието на младите, Балканската лига и селекцията при " сините "
Михайлов е главен играч в ротацията на Левски, като през сегашния сезон 204-сантиметровото крило записва приблизително по 9.9 точки и 7.0 битки в 20 мача в НБЛ, във всеки от които попадаше в титулярната петица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР