Крилото на Черноморец Николай Георгиев записа един от най-силните си

...
Крилото на Черноморец Николай Георгиев записа един от най-силните си
Коментари Харесай

Николай Георгиев: Надявам се да затворим серията още в събота

Крилото на Черноморец Николай Георгиев записа един от най-силните си мачове от началото на плейофите, откакто приключи с 10 точки, 2 битки и 1 асистенция за 13 минути при успеха над Рилски състезател с 84:70 в мач №3 от полуфиналите на НБЛ. По този метод бургазлии поведоха с 2-1 победи в серията преди четвъртия мач, който ще се състои в събота.
 Черноморец отпразнува откриването на Черноморец отпразнува откриването на " Арена Бургас " с основен триумф над Рилски състезател
“Ключът към успеха беше, че играем отборно и здрава отбрана. Затова се получават такива неща - всеки, който влезе, може да вкара панер. Смятам, че по-скоро ние като влезем гледаме да сме съсредоточени и да се раздаваме на най-много. Затова нещата се получават - дали ще сме 8 или 10 индивида, това към този момент зависи от треньора и не мисля, че чак толкоз въздейства на играта ни. Нашият тим се стреми да играе отборно и по тази причина нещата се получават. Днес аз съм вкарал тези точки, на следващия ден някой различен ще е. Това няма никакво значение. Ще се подготвим по най-хубавия метод в идващия мач, ще покажем на какво сме способни и се надявам да затворим серията още тук ”, сподели Георгиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР