Крилото Иван Перишич и неговият антураж са изключително подразнени от

...
Крилото Иван Перишич и неговият антураж са изключително подразнени от
Коментари Харесай

Конте успя да разгневи един от асовете на Интер

Крилото Иван Перишич и неговият антураж са извънредно подразнени от последните мнения на новия ментор в Интер Антонио Конте. Очаква се в идващите дни хърватинът още веднъж да показа пред борда молба за трансфер.

Конте беше пределно явен в думите си, че не смята 30-годишния футболист за алтернатива по крилото. След загубата с 0:1 от Манчестър Юнайтед експертът изясни, че Перишич не разполага с качествата да извършва ролята, която Конте има поради. Той има намерение да гради отбора си в скица 3-5-2 с халфбекове, които сноват по цялата дължина на фланговете.

Именно тези реплики на тактичност са били посрещнати с неспокойствие както от футболиста, по този начин и от неговия сътрудник. Според Николо Скира от „ Гадзета дело спорт” няма да е изненадващо, в случай че Перишич още един път стартира да упорства за продажба в Англия.

Манчестър Юнайтед доста старателно искаше футболиста през лятото на 2017 година, като не съумя да удовлетвори високите финансови искания на Интер. През януари тази година пък Арсенал опита да вземе играча в последните дни от зимния трансферен пазар, а Перишич опита да форсира събитията, като спря да тренира с „ нерадзурите”.

Естествено, пред Перишич има и задоволително варианти отвън Англия, като той към този момент отхвърли примамлива оферта от китайския Шанхай Шенхуа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР