Крилото Джулиъс Рандъл реализира 33 точки, а канадецът Ар Джей

...
Крилото Джулиъс Рандъл реализира 33 точки, а канадецът Ар Джей
Коментари Харесай

Ню Йорк Никс победи ЛА Лейкърс след 30 точки на Ар Джей Барет

Крилото Джулиъс Рандъл осъществя 33 точки, а канадецът Ар Джей Барет добави 30 за успеха на Ню Йорк Никс със 112:108 над Лос Анджелис Лейкърс в мач от следващия кръг на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Победата постави завършек на отрицателната серия на нюйоркчани от три следващи провали, като тя бе реализирана без титулярния плеймейкър на отбора Джейлън Брънсън. Макар и в нито един миг да не поведоха с повече от 10 точки, гостите от Никс бяха напред в резултата през по-голямата част от мача и през съвсем цялото второ полувреме, като по този начин обезвредиха мощната игра на гарда на Лейкърс Д'Анджело Ръсел.

Ръсел приключи дуела с 33 точки, като вкара 13 от 19-те си стрелби. Антъни Дейвис също се регистрира със солидно показване за домакините със 17 точки и 16 битки, само че без контузения ЛеБрон Джеймс те позволиха втора поредна загуба, която ги оставя отвън зоната на плейофите.

Водачът в класирането на Западната конференция Денвър Нъгетс позволи трета поредна загуба, откакто претърпя проваляне със 120:122 вкъщи от Бруклин Нетс.

" Златните буци " водеха с 69:61 на полувремето, а Никола Йокич приключи мача с " трипъл-дабъл " от 35 точки, 20 битки и 11 асистенции, само че тези фактори не стигнаха на домакините за триумфа.

Гостите от Бруклин направиха доста мощна серия в края на третата и началото на последната четвърт, която им даде задатък от цели 15 точки. В последните секунди на постоянното време Йокич на два пъти имаше опция да вкара надвит панер за отбора си, само че не съумя да го направи.

Най-резултатен за спечелилите бе Микал Бриджес с 25 точки, а центърът Ник Клакстън добави 20, като 16 от тях пристигнаха през първото полувреме, в което той вкара всичките си осем стрелби. Гардът Спенсър Динуиди осъществя 15 точки, само че достави и 16 асистенции.

За Денвър Майкъл Портър-младши добави 23 точки, Джамал Мъри осъществя 16, само че нито един от баскетболистите от пейката не съумя да вкара повече от девет точки.

Джоел Ембийд изигра следващия си отличен мач и бе в основата на домакинския триумф на Филаделфия 76ърс със 112:93 над Вашингтон Уизардс.

Роденият в Камерун баскетболист вкара 34 точки за 31 минути игра, а в отбрана записа 4 чадъра на сметката си, с цел да помогне на Сиксърс да реализират петата си поредна победа. Плеймейкърът Джеймс Хардън също изигра отличен мача с 18 точки и 14 асистенции, а Тобайъс Харис се регистрира с 11 точки.

За Вашингтон резервата Кори Кисперт вкара 25 точки, с които бе най-резултатен. От титулярите на столичани 13 точки вкара Брадли Бийл.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР