Крейг Тайли разкри, че е провел разговор със семейството на

...
Крейг Тайли разкри, че е провел разговор със семейството на
Коментари Харесай

Тайли: Посъветвах семейство Джокович да са много внимателни


Крейг Тайли разкри, че е провел диалог със фамилията на Новак Джокович след абсурда, в който се замеси неговият татко. Сърджан Джокович бе сниман с почитатели, развяващи съветски знамена с лика на Владимир Путин и носещи фланелки със признака Z. Впоследствие от фамилията на Джокера обявиха, че е станало неразбирателство и медиите са интерпретирали обстановката неправилно и точно по тази причина Тайли ги е посъветвал да бъдат доста деликатни.

„ Проведох дълъг диалог със фамилията на Новак Джокович. Посъветвах ги да бъдат доста деликатни, защото Australian Open е световно събитие и голяма платформа. Когато в „ Melbourne Park “ влизат стотици хиляди хора, някои от тях неизбежно ще дойдат с неприятни планове и всички би трябвало да сме нащрек “ – сподели президентът на австралийската федерация пред The Sydney Morning Herald.

„ Те изцяло ме схванаха и се отнесоха доста рационално. Бяха очевидно смутени, защото за тях бе доста тежко това, че обстановката бе интерпретирана по подобен метод. Стана пределно ясно, че Сърджан не поддържа войната и не е имал желание да се забърква в какъвто и да е скандал “ – добави турнирният шеф на Australian Open.

Тайли съобщи, че всички играчи и техните екипи би трябвало да бъдат деликатни за сходни обстановки, защото сходни неща биха могли съществено да навредят и на известността на шампионата. Той разкри, че на тазгодишния Australian Open участват над 1000 упълномощени публицисти, като също така конкуренцията записва рекордно висок ефирен рейтинг в Съединени американски щати и Китай.

„ Откритото състезание на Австралия се трансформира в световна платформа и това значително е ново за нас. Никога до момента шампионатът не се е разраствал до подобен мащаб. Още при започване на шампионата декларирахме ясно позицията си във връзка с Русия и войната, защото искахме да избегнем сходни недоразумения и да осигурим оптимално спокойна среда за украинските тенисисти “ – приключи южноафриканецът.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР