Креватните ласки в последния сезон на Биг Брадър Most Wanted

...
Креватните ласки в последния сезон на Биг Брадър Most Wanted
Коментари Харесай

Пияни и заляни Коцето и Зорница си разменили креватни ласки и във WC-то на „Биг Брадър”! Какво скри шоуто от нас?

Креватните милувки в последния сезон на „ Биг Брадър Most Wanted ” не са били мираж. Фолк артистът Константин и палавата манекенка Зорница Линдарева са консумирали пристрастеността между тях още в Къщата, научи HotArena.

Двамата някогашни съквартиранти са се награбили в тоалетната на шоуто , само че фрагментите са били цензурирани, писа сензационно „ Таблоид ”.

Въпреки че се изкарва образцов брачен партньор и татко, Коцето бил мъж с доста слаби ангели и се поддал на изкусителката Линдарева в шоуто, издаде наш човек в Нова телевизия. Двамата са правили секс в тоалетната на Къщата , където няма камери, само че съквартирантите, както и всички от екипа на предаването са наясно прегрешението. Кадрите не са излъчени, тъй като Коце се е споразумял с продуцентите и помолил да не ги пускат в ефир, защото ще стане огромен скандал и брачната половинка му Надя ще го напусне. 

Именно тайният секс станал причина постоянно усмихнатият фолк артист да не завоюва за повторно формата, тъй като Джино е заплашил, че ще опише за скритите от феновете фрагменти . Така Гино Ташев се увенчал с наградата „ победител ”. Докато участваше в „ Биг Брадър ”, изпълнителят на шлагера „ Черна роза ” сякаш отбиваше мераците на Зорница, само че в последна сметка се стигнало до скотски наслаждения, отсече източникът ни. В нужника Коцето награбил едрогърдата брюнетка, която пък от дълго време си мечтаела да го прелъсти. Обмяната на телесни течности станала „ под анестезия ”, тъй като и двата са били устойчиво почерпени с алкохол, а евентуално и с други неразрешени субстанции. Пияният мачо не издържал на съблазнителката и бързо в тоалетната освободили напрежението. 

Според източниците ни след излизането от риалитито Коце и Линдарева траяли любовните връзки и още няколко пъти преспали в разнообразни хотели из страната .

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР