Кремена Халваджиян винаги е давала вид, че се харесва такава,

...
Кремена Халваджиян винаги е давала вид, че се харесва такава,
Коментари Харесай

Хипи и бунтарка ли?! "Уверената" Кремена Халваджиян се направи на нищо с лифтинг!

Кремена Халваджиян постоянно е давала тип, че се харесва такава, каквато е и се е правила на бунтарка, хипи и прочие неща, показващи убеденост и отвод да робува на правила. Е, май всичко това е било цялостен фалш, тъй като през днешния ден тя демонстрира тъкмо противоположното - фикс идея по младост и клатушкане по пластични интервенции.

Съпругата на Маги Халваджиян по този начин се е " опънала ", че веждите й са стигнали до челото, което безусловно не може да мръдне от ботокс. Усмивката й е изкуствена, още веднъж поради нескопосния лифтинг и като че ли лицето й не е човешко, а порцеланово. Да, отлично е да имаш " порцеланова кожа ", само че това е напълно друго разбиране от " нещото ", което виждаме на лицето на Кремена.

И в случай че някои кажат - какво пък толкоз, зряла жена е, обикновено е... ами не е. Не и в случай че в действителност се приемаше такава, каквато е. Пример даваме незабавно и то със международната хубавица Моника Белучи, която е по-възрастна от Кремена Халваджиян и която умерено демонстрира на милионите хора и бръчките, и отпуснатия овал на лицето си, и петната по кожата си. Просто, тъй като тя в действителност има самочувствие и чудесно знае, че е хубава и ще си остане хубава и на 100. Красотата идва от вътрешната страна, а не е дело на скалпел, постоянно е твърдяла Моника.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Маги Халваджиян кремена халваджиян Моника Белучи ботокс вежди
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР