Кремъл заяви в понеделник, че не е видял доказателства в

...
Кремъл заяви в понеделник, че не е видял доказателства в
Коментари Харесай

Кремъл: Няма причина да правим проверки за Pandora Papers!

Кремъл съобщи в понеделник, че не е видял доказателства в Pandora Papers за прикрито благосъстояние измежду най-близкото обграждане на президента Владимир Путин, макар изказванията за противоположното, оповестява " Ройтерс ".

Бяха оповестени детайлности за лица, за които се твърди, че са свързани по някакъв метод с Путин.

На въпроса за приключването на информация, представителят на Кремъл Дмитрий Песков сложи под въпрос какъв брой достоверна е информацията и сподели, че до момента в който не бъде оповестено нещо, което Москва смята за надеждно, няма проекти да се вършат инспекции на информацията.

" Засега просто не е ясно каква е тази информация и защо става въпрос ", сподели Песков пред кореспонденти. " Ако има съществени изявления, които се основават на нещо съответно и се базират на нещо съответно, тогава ще ги прочетем с интерес ".

Песков съобщи, че Кремъл не е съумял да разбере каква е цялата блъсканица в тази ситуация с хипотетичните сътрудници на Путин. " Честно казано, не видяхме прикрито благосъстояние от вътрешния кръг на Путин.

Освен това Pandora Papers демонстрират, че Съединени американски щати са най-големият данъчен парадайс, макар обещанията на Вашингтон да се бори против прането на пари, съобщи Песков, представен от " Спутник ".

Публикацията допуска, че Съединени американски щати се обрисуваха като " водещ данъчен парадайс " с помощта на локалното им законодателство, за което се твърди, че е направено от доверителната промишленост, което пази доверителните клиенти в Съединени американски щати и в чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР