Кремъл убива Саакашвили. Посредством Грузия.Това обяви украинският президент Володимир Зеленски,

...
Кремъл убива Саакашвили. Посредством Грузия.Това обяви украинският президент Володимир Зеленски,
Коментари Харесай

Зеленски: Кремъл убива Саакашвили. Посредством Грузия

Кремъл убива Саакашвили. Посредством Грузия.

Това разгласи украинският президент Володимир Зеленски, който подреди на посланика на страната в Грузия да се върне до 48 часа за съвещания по отношение на влошеното здраве на някогашния грузински президент Михаил Саакашвили, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Вчера 55-годишният Саакашвили се яви посредством видеовръзка от болничното заведение на съвещание на грузински съд. Бившият президент, за който неговите последователи настояват, че е станал жертва на отравяне, изглеждаше доста слаб и отпаднал, отбелязва Агенция Франс Прес.

" Днес светът още веднъж видя по какъв начин Кремъл - чрез настоящето грузинско държавно управление - убива украинския жител Михаил Сакашвили ", реагира през вчерашния ден Зеленски.

Той за следващ път прикани Тбилиси да съобщи на Киев Саакашвили, с цел да получи нужното лекуване. Лекарите на някогашния грузински президент, който тежеше 115 кг преди да бъде задържан, настояват, че той е измършавял с 60 кг в пандиза, токсичен е с тежки метали и страда от анорексия и кахексия.

Саакашвили е съден в Грузия по обвинявания в корист с власт, които отхвърля като политически стимулирани.
Подоляк: Необходимо ли е " Грузия " да бъде синоним на канибализъм?
Необходимо ли е " Грузия " да бъде синоним на канибализъм?

Това попита съветникът на украинския президент Михайло Подоляк в " Туитър ". 

" Грузия продължава постепенно и цинично да изтезава своя някогашен президент Михаил Саакашвили. Невероятно историческо... самоубийство. Какво е това? Наистина ли толкоз доста желаете да получите насърчението на руснаците? Наистина ли желаете да сте обичаните и послушни васали на Путин? Наистина ли обичате намерено да съсипвате европейската си перспектива? Мотивите на клиентите и изпълнителите са ясни. Но в действителност ли е належащо " Грузия " да бъде синоним на канибализъм? "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР