Двама украински служители по сигурността са задържани в Украйна по

...
Двама украински служители по сигурността са задържани в Украйна по
Коментари Харесай

Подготвяли убийството на Зеленски: Двама украински полковници са арестувани

Двама украински чиновници по сигурността са арестувани в Украйна по съмнение за присъединяване е съгласуван от Русия скрит план за ликвидиране на президента Володимир Зеленски, съобщи „ Асошиейтед прес “.

Полковници от Националната армия на Украйна, която охранява висши държавни чиновници, са били арестувани по съмнение, че са взели участие в проект, направен от Русия, се споделя в изказване на украинската Федерална работа за сигурност.  

Според изказването полковниците са били вербувани преди пълномащабното навлизане на Русия в Украйна през февруари 2022 година Смята се, че сътрудниците на съветското разузнаване, насочили се към Зеленски, са търсели членове на украинската войска, близки до защитата на президента, които биха могли да вземат президента като пленник и по-късно да го убият.

 След атентата: Русия заплаши Украйна с пъкъл, Киев упрекна Путин в организирането на стрелбата Светът 7 мин. След атентата: Русия заплаши Украйна с пъкъл, Киев упрекна Путин в организирането на стрелбата  Държавна измяна: ФСС задържа руснак, сглобявал и пускал дронове в поддръжка на Украйна Светът 2 мин. Държавна измяна: ФСС задържа руснак, сглобявал и пускал дронове в поддръжка на Украйна  Само Сталин е управлявал по-дълго от него: Ще продължи ли ерата „ Путин “? Светът 7 мин. Само Сталин е управлявал по-дълго от него: Ще продължи ли ерата „ Путин “?  Путин постави клетва, Западът бойкотира церемонията Светът 4 мин. Путин постави клетва, Западът бойкотира церемонията  След атентата: Русия заплаши Украйна с пъкъл, Киев упрекна Путин в организирането на стрелбата Светът 7 мин. След атентата: Русия заплаши Украйна с пъкъл, Киев упрекна Путин в организирането на стрелбата  Държавна измяна: ФСС задържа руснак, сглобявал и пускал дронове в поддръжка на Украйна Светът 2 мин. Държавна измяна: ФСС задържа руснак, сглобявал и пускал дронове в поддръжка на Украйна  Само Сталин е управлявал по-дълго от него: Ще продължи ли ерата „ Путин “? Светът 7 мин. Само Сталин е управлявал по-дълго от него: Ще продължи ли ерата „ Путин “?  Путин постави клетва, Западът бойкотира церемонията Светът 4 мин. Путин постави клетва, Западът бойкотира церемонията

Операцията е била ръководена от Москва, се споделя още в изказването, и се показват имената на трима хипотетични съветски шпиони, които стоят зад заговора.

Планът е включвал и да се дефинира местоположението на висши украински чиновници и те да бъдат атакувани с ракети, последвани от безпилотни самолети и ракети.

Двамата украински полковници са задържани по съмнение в държавна измяна, за което се планува доживотна присъда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР